Gratis Upgrade V60 B3 en B4

Vanaf € 46.495,- en per direct te bestellen 1

STAP VANDAAG NOG IN !

 

Kies voor een nieuwe rijervaring met de Volvo V60. Al vanaf €46.495 rijdt u de zuinige B3 mild hybrid. Bovendien krijgt u tijdelijk een gratis motor-upgrade ter waarde van €2.500.*. De Volvo V60 B3 heeft een gunstige levertijd.

 

 

*Volvo V60 vanaf € 46.495 (consumentenadviesprijs) of € 45.235 (fiscale waarde). Lease vanaf € 597,-  p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 72 mnd, 15.000 km p.j. Wijzigingen voorbehouden. WLTP gecombineerd verbruik: 0,8 – 6,9 l/100 km (125,0 – 14,5 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 17 - 156 g/km. De gratis upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. De gratis upgrade is vanaf Essential en kan dus niet op een Core! Wijzigingen voorbehouden.

Wat is er nieuw?

 

De V60 B3 en B4 maken nu gebruik van de Miller cyclus. Dit zorgt voor een efficiëntere verbranding. Door toepassing van een zeer snelle variabele kleptiming en turbo met variabele geometrie is de respons van de motor erg goed. De versnellingsbak heeft nu een dubbele koppeling (7-DCT EVO). Dit maakt snelle schakelmomenten mogelijk. Tevens is de versnellingsbak lichter. Het maximale vermogen en koppel van de motoren is onveranderd.

Het grote voordeel hiervan is dat het verbruik lager is, waardor de CO2 uitstoot onder de 150 gram (afhankelijk van de gekozen uitvoering men uitrusting).

Door het lagere gewicht is er een lagere categorie wegenbelasting (gunstig effect op de leaseprijs). En tenslotte accelereert de auto sneller.

Voordelen Upgrade Volvo V60 B3 en B4
 

* efficientere verbranding door gebruik maken van de Miller cyclus

* Versnellingsal is doorontwikkeld van de bak uit de XC40 PHEV

* Lager verbruik / CO2 uitstoot

* Aanbod benzine onder de 150 gram CO2

* Alle uitvoeringen standaard met energielabel B

* Lager gewicht, dus lagere wegenbelasting

* Snellere acceleratie

* Scherp geprijsd vanaf € 46.495,-

* Per direct te bestellen, in productie vanaf week 41

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gun- stige lever- tijden

In de Volvo V60 ervaart u de superieure afwerking, het veelgeprezen zitcomfort en geniet u van het perfecte geluid. Ook is de V60 uitgerust met het innovatieve Google Infotainment systeem. Zo maakt uw nieuwe Volvo V60 rijden tot een rijbeleving. Onze mild hybrids maken bovendien uw rit soepeler en schoner dankzij elektrische kracht.

 

 

 


 

Kies voor minder uitstoot

De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen.

 

 

Ervaar het vakman schap

Elk detail telt Innovatie en hoogwaardige materialen, die zorgen voor een superieur interieurdesign.

 

 

 

 

Google inge-bouwd

Een rijervaring die intuïtiever en persoonlijker is dan ooit. Dankzij ingebouwde Google services in uw Volvo sluiten uw leven en uw auto naadloos op elkaar aan.

 

 

 

 

Techniek

 

De B3 en B4 motoren zijn door toepassing van de Miller cyclus nog efficiënter geworden en voorzien van snellere variabele kleptiming plus een turbo met variabele geometrie. De nieuwe 7-DCT EVO versnellingsbak heeft twee koppelingen wat snelle schakelmomenten mogelijk maakt. De motor kan nu ook bij gas los uitschakelen tijdens het rijden. Miller Cyclus / Variabele kleptiming / Turbo met variabele geometrie: Zoals in de inleiding aangegeven maken de vernieuwde B3 en B4 gebruik van de Miller cyclus. Het Miller-concept is een manier om de compressieverhouding van de motor te verhogen. Dit maakt het mogelijk om meer energie uit de verbrandingsgassen te halen en voorkomt energieverlies tijdens het afblaasproces dat plaatsvindt bij het openen van de uitlaatkleppen.

In het Miller-concept sluit de inlaatklep vroeg, waardoor het volume ingesloten lucht kleiner is. Dit wordt gecompenseerd door de inlaatdruk te verhogen, zodat de ingesloten luchtmassa nagenoeg hetzelfde blijft. Het eindresultaat is een hogere efficiëntie in het volledige bedrijfsbereik en een lagere uitlaattemperatuur, wat op zijn beurt de behoefte aan brandstofverrijking bij hoog vermogen vermindert. Het Miller-concept wordt mogelijk gemaakt met behulp van doorontwikkelde technologieën zoals variabele turbinegeometrie (VNT) voor een hogere efficiënte in een breed bereik en een snellere variabele kleptiming (VVT) voor een beter beheer van de ingesloten luchtmassa. Dit resulteert in een lager brandstofverbruik met behoud van het motorvermogen.

Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33