Volvo Winterwielen

VOLVO WINTERWIELEN BEWIJZEN DE KRACHT VAN DE COMBINATIE

Regen, bladeren, opvriezing, sneeuw, matige tot strenge vorst… vanaf nu worden de wegomstandigheden er niet beter op. Hoewel, om het met een bekend winterkledingmerk te zeggen: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Zo is het ook met uw Volvo. Daarom bieden wij u nu een serie winterwielen aan, nieuw of gebruikt (wiel = velg + band), speciaal afgestemd op úw Volvo.


Wij als officiële Volvo-dealer kennen de rijkarakteristieken van uw Volvo door en door en staan dan ook voor het beste (lees: veiligste) advies. Als velg kunt u kiezen tussen een ‘gewone’ stalen variant of een velg uit onze fraaie, door Volvo ontwikkelde collectie ‘lichtmetaal’. Wij werken uitsluitend met bewezen topmerken winterbanden, zoals Continental, Pirelli, Michelin, Vredestein en Nokian en dragen zorg voor perfecte montage. En dankzij de gunstige prijs-kwaliteitverhouding houdt u ook uitstekende grip op uw budget!


Maakt u snel een afspraak – telefonisch of via deze pagina op de website ,want stel dat de winter ons plotseling overvalt en er een winterbanden-run ontstaat! Dat zijn we graag voor, want bij Volvo draait alles om u. Voor meer informatie of reservering van winterwielen, neem contact op met uw Niham vestiging.


Op website van de bovag is precies te zien welke regels waar gelden. Want in België is het weer anders dan in Frankrijk. En wie op wintersport gaat in Oostenrijk is verplicht een set sneeuwkettingen aan boord te hebben, ongeacht of er nou sneeuw ligt of niet.

 

AFSPRAAK MAKEN

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33