Volvo winterwielen

VOLVO WINTERWIELEN BEWIJZEN DE KRACHT VAN DE COMBINATIE

Maak hier uw afspraak

Regen, bladeren, opvriezing, sneeuw, matige tot strenge vorst… vanaf nu worden de wegomstandigheden er niet beter op. Om het met een bekend winterkledingmerk te zeggen: "slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel".

Zo is het ook met uw Volvo. Daarom bieden wij u een serie winterwielen aan, nieuw of gebruikt (wiel = velg + band), speciaal afgestemd op úw Volvo.


Wij als officiële Volvo-dealer kennen de rijkarakteristieken van uw Volvo door en door en staan dan ook voor het beste (lees: veiligste) advies. Als velg kunt u kiezen tussen een ‘gewone’ stalen variant of een velg uit onze fraaie, door Volvo ontwikkelde collectie ‘lichtmetaal’. Wij werken uitsluitend met bewezen topmerken winterbanden, zoals Continental, Pirelli, Michelin, Vredestein en Nokian en dragen zorg voor perfecte montage. En dankzij de gunstige prijs-kwaliteitverhouding houdt u ook uitstekende grip op uw budget!


Maakt u snel een afspraak!  Want bij Volvo draait alles om u en uw veiligheid. Voor meer informatie of reservering van winterwielen, kunt u contact opnemen met uw Niham vestiging of op telefoonnummer 070-3153333.

Wilt u meer weten over Volvo winterwielen klik hier voor de Volvo winterwielenbrochure


Op de website van de bovag kunt u precies zien welke regels gelden in welke landen. Want in België is het weer anders dan in Frankrijk. En wie op wintersport gaat naar Oostenrijk is verplicht een set sneeuwkettingen aan boord te hebben, ongeacht of er nou sneeuw ligt of niet.

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33