Volvo Private Lease

NU de Volvo XC40 Recharge Pure electric € 569,- (incl. BTW obv 60 maanden en 10.000 km. SEPP subsidieregeling mogelijk!

maak hier uw afspraak met onze verkoopadviseur

Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP)

 

Vanaf januari 2022 kunt u subsidie aanvragen bij de overheid, ook voor het private leasen van een elektrische personenwagen. Dit bedrag ter hoogte van € 3.350 wordt verdeeld over de gehele looptijd van het abonnement. Dat betekent dus een korting op het maandbedrag van ca € 75. Hierdoor kunt u voor minder dan € 500 per maand in een Volvo XC40 Recharge pure electric Core rijden. Alle info vind u hier

(Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) aanvragen | RVO.nl | Rijksdienst)

 

De voordelen van Private Lease

 

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

 

Volvo Private Lease

 

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

 
Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie. Een uiterst bescheiden bedrag voor een premium auto.

 

Het maakt Volvo Private Lease een aantrekkelijk alternatief voor particulieren, kleine zelfstandigen en wie met zijn privéauto ook zakelijk rijdt en daarvoor een vergoeding ontvangt. Een groot bedrag ineens uitgeven (of lenen) voor de aankoop van een nieuwe premium auto is niet nodig en de vaste kosten van verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Bovendien is Volvo Private Lease bijzonder flexibel, want je kunt zelf de looptijd van het leasecontract bepalen.

 

Zorgeloos rijden

 

Met Volvo Private Lease zijn alle zorgen en kosten van het bezit van een eigen auto van de baan en profiteert de rijder van de zekerheid en veiligheid die Volvo biedt. Naast het maandbedrag betaalt u alleen de brandstof.

 

Keurmerk Private Lease

 

Volvo Private Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit is een onafhankelijk initiatief van diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Het Keurmerk Private Lease is een kwaliteitsnorm op basis van vijf zekerheden, samen te vatten in de termen ‘veilig, verantwoord en vertrouwd’. Consumenten die via Volvo Private Lease een private lease-contract afsluiten, weten dus zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en dat ze zorgeloos van hun nieuwe leaseauto kunnen genieten.

 

 

All Risk verzekerd

 

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

 

Inclusief wegenbelasting

 

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

 

Onderhoud, reparatie en vervangend vervoer

 

Onderhoud en reparatie zijn inbegrepen in het maandbedrag. Zo heeft u geen extra kosten.

Onze technici kennen uw Volvo van binnen en van buiten. Ook met Volvo Private Lease profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid. Mocht een reparatie langer duren dan ontvangt u na 48 uur gratis vervangend vervoer van ons.

 

 

Volvo Card

 

Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease.

 

Volvo Assistance / 24/7 pechhulp

 

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Gratis inbegrepen, voor dat extra stukje zekerheid.

 

Geen onverwachte kosten

 

Zowel de afleveringskosten als de verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek