Financieel maatwerk rijdt toch het fijnste!

 

Bij een auto van het kaliber Volvo hoort natuurlijk niet een standaard regeling. Dan wilt u zich natuurlijk ook niet schikken in financiele oplossingen die gemaakt zijn voor de massa. Volvo Cars Financial Services (VCFS) biedt u persoonlijke en flexibele service, die het verschil maakt in lease, finance en insurance. Financiele oplossingen die exclusief ontworpen zijn voor Volvo rijders, met de kenmerkende transparantie en funciionaliteit van Scandinavisch  design. 

Wij bieden u financiele producten met het gemak, de zekerheid en de veiligheid die u van een Volvo mag verwachten. Financieringsproducten van Volvo zijn dan ook exclusief voor Volvo rijders! Zo profiteert u van meer flexibiliteit, meer helderheid en scherpe tarieven. En zo is er altijd wel een oplossing die perfect past bij u en uw manier van leven. Dat stelt nu al gerust.

 

Wat dacht u bijvoorbeeld van het Volvo Investeringsplan
Met deze financieringsvorm weet u op elk moment exact waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u desgewenst elke twee of drie jaar in een nieuwe Volvo rijden. Dit is te danken aan de kerngezonde financiële opzet die aan het Volvo investeringsplan ten grondslag ligt. Maximale zekerheid en nog betaalbaar ook. Meer Volvo kan bijna niet.

 

Huurkoop
Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe auto te financieren. En niet voor niets! U leent het aankoopbedrag voor uw nieuwe Volvo, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met rente die tijdens de hele looptijd gelijk blijft. Die looptijd bepaalt u in principe zelf en daarmee ook de hoogte van uw maandelijkse aflossing. Zo kunt u de vaste maandbedragen makkelijk afstemmen op wat u per maand wilt besteden aan uw auto. Vervroegd aflossen kan ook, boetevrij!

 

Aanbiedingen
We hebben regelmatig aanbiedingen. Zo profiteert u van extra aantrekkelijke tarieven en de ander voordelen. Maar let op, want deze aanbiedingen zijn maar beperkte tijd geldig.
Bekijk hier onze aanbiedingen

Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek