Volvo Cars app en Assistence

 

Onbezorgd op weg. Met uw Volvo profiteert u van Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, die wordt uitgevoerd in samenwerking met de ANWB-alarmcentrale. Bij pech onderweg kunt u, 7 dagen per week, 24 uur per dag, een beroep doen op Volvo Assistance.

Met Premium Assistance kunt u 30 dagen gebruik maken van een vervangende auto. Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Kies dan voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel à € 125 p.p. per dag. Dit kost u slechts € 55 voor 1 jaar.

 

U kunt Volvo Premium Assistence aanschaffen via onze werkplaatsreceptie op tel: 070-315 3333

Volvo Cars app

 

Het klimaat in uw Volvo op afstand regelen of dagelijks uw ritten registreren. Het kan allemaal in onze smartphone app.

 

Ervaar gemak binnen handbereik

 

Met de Volvo Cars app wordt uw Volvo meer dan een vervoermiddel - hij wordt uw persoonlijke assistent. De app weet wanneer u afspraken hebt, waar deze plaatsvinden en hoe u er kunt komen. De app zorgt ook voor uw veiligheid: hij brengt de hulpdiensten automatisch op de hoogte als u betrokken bent bij een ongeval en geeft uw locatie door. Volvo On Call zorgt dat u verbonden blijft met datgene wat u nodig hebt. Altijd aan. Altijd bij u. Altijd aanwezig.

 

Direct hulp wanneer u het nodig hebt

 

Of u nu een lekke band of een motorstoring hebt of betrokken raakt bij een ongeval, wij sturen u direct de vereiste hulp. Waar u zich ook bevindt.

 

Pechhulp onderweg
 

Druk op de knop Volvo Cars app of gebruik uw mobiele app om met een helpdeskmedewerker te spreken, die de vereiste hulp naar uw gps-locatie kan sturen.

 

Noodhulp SOS-diensten

 

Druk in geval van nood op de SOS-knop in de plafondconsole voor onmiddellijke hulp.

 

Automatische waarschuwingen
 

Zodra er een aanrijding wordt gedetecteerd, waarschuwt uw Volvo een getrainde helpdeskmedewerker. Deze neemt contact op met het voertuig en stuurt indien nodig de hulpdiensten naar u toe.

 

Diefstal- en inbraakalarm


Volvo On Call wordt gewaarschuwd bij verdenking van auto-inbraak. Als uw Volvo wordt gestolen, gebruiken we het gps-systeem om hem te achterhalen of te immobiliseren.

 

Alles voor een comfortabele rit


Met onze Volvo Cars app kunt u het klimaat in uw Volvo op afstand regelen via uw smartphone. Het is één van de kleine dagelijkse genoegens die een Volvo u biedt.

 

Parkeerverwarming


Gebruik de app om de dieselmotor of het interieur van uw Volvo voor te verwarmen zonder de motor te starten. (Vereist een fabrieksgemonteerde parkeerverwarming.)

 

Starten op afstand


Start uw Volvo tot 15 minuten voor vertrek en bedien het aircosysteem van uw Volvo op afstand.

 

Plug-in Hybrids


Profiteer van extra functies voor Plug-in Hybrids. Stel de timer in om uw Volvo te verwarmen of koelen, bekijk de accustatus, stel oplaadpunten in en meer.

 

Aan de slag met Volvo Cars app


Download gratis de Volvo Cars app via de Apple App Store, Google Play of Windows Phone Store. U kunt de app ook uitproberen, zonder de app aan een Volvo te koppelen. Schakel hiervoor de demomodus in. U hebt dan toegang tot de meeste functies.

 

Uw abonnement verlengen


Verleng uw Volvo Cars app abonnement online via de webshop of (telefonisch) via uw Volvo-dealer. Zorg ervoor dat u het VIN-nummer van uw Volvo bij de hand heeft. U kunt het VIN-nummer vinden op het kentekenbewijs van uw Volvo of in de Volvo On Call-app. 

 

1 jaar verlengen voor € 40 incl. btw (online € 39).
2 jaar verlengen voor € 65 incl. btw (online € 67).

 

Hoe kan ik beschikken over de Volvo Cars app?


de Volvo Cars app kunt u bij een nieuwe Volvo bestellen. Wanneer u uw nieuwe Volvo ophaalt, activeert de dealer Volvo cars app en ontvangt u een Volvo Cars app-pincode. Deze geeft u toegang tot de app en stuurt sommige services van de app aan. 

Indien u een gebruikte Volvo heeft aangeschaft met Volvo On Call, neem dan voor activatie contact op met uw Volvo-dealer.

DE SLEUTEL TOT UW DIGITALE WERELD

 

Compatibiliteit


Uw Volvo moet bij aflevering uitgerust zijn met Volvo Cars app, modeljaar 2012 of later, om gebruik te kunnen maken van de Volvo On Call-app. De beschikbare functies zijn afhankelijk van uw Volvo-model.

Verder heeft u versie iOS 13 of Android 6 of hoger op uw smartphone nodig om de Volvo Cars app te kunnen downloadenen te gebruiken. De app werkt op dit moment met een "connected" Volvo  en u heeft een Volvo Cars abbonement nodig om de verbonden functies via de app met de auto te kunnen gebruiken.Later komt er een versie van de app voor 'non-connected' Volvo's.

 

 

Volvo helpt u graag verder


Op zoek naar een update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Naar informatie over de Volvo Cars app of hoe u aan de slag kunt met de Volvo Cars app? Of misschien naar het instructieboekje van uw Volvo uit 2006? Alle relevante documentatie en naslagwerken vindt u op onze support site >


Voor het aanvagen en wijzigingen van uw gegevens voor Volvo on Call kunt u een mail sturen naar : kcc@niham.com of bellen met 070-3153333

Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek