Onderhoudsacties

Profiteer niet alleen van de expertise van onze technici maar ook van een jaar lang gratis 24/7 wegenhulp.

DIRECT AFSPRAAK MAKEN

Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij al onze dealers werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen.

 

Er zijn meerdere redenen om voor uw Volvo-dealer te kiezen:

 

Expertise van onze Volvo-technici
Onze dealers kennen uw Volvo van binnen en buiten. U kunt altijd bij ze terecht. Voor een vraag, voor regulier onderhoud of voor Volvo accessoires.

 

Een jaar lang 24/7 wegenhulp
Een jaar lang gratis Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, ter waarde van € 148 euro. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op weg.

 

Gratis software- update 2.0 bij onderhoud
Bij elke servicebeurt krijgt de computer, het motormanagement en de automatische versnellingsbak van uw Volvo gratis de nieuwste software update.

 

Jaarlijks onderhoud
Om uw Volvo helemaal Volvo te houden, is regelmatig auto onderhoud bij de officiële Volvo-dealer een must! Van een reguliere onderhoudsbeurt voor uw auto tot de behandeling van een klein deukje of het uitvoeren van een airco-check… de Volvo-dealer helpt u graag verder met het perfecte onderhoud van uw auto.

 

Aircocheck
Niemand kijkt er naar uit om in een warme auto te stappen of lange autoritten te maken in de zinderende hitte. Bij Niham besteden we veel aandacht aan het onderhouden van het aircosysteem in uw auto.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 

Airco Check (gratis)

Tijdens deze check wordt de temperatuur en de druk van het systeem gecontroleerd en wordt een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uitgevoerd. Als deze check uitwijst dat er te weinig koudemiddel aanwezig is, dan dient een airco onderhoudsbeurt te worden uitgevoerd.

 

Airco Reiniging  € 59,- (€ 39,- tijdens het vervangen van het interieurfilter / pollenfilter bij de onderhoudsbeurt)

In de luchtleidingen van uw aircosysteem hopen zich bacteriën op die tot nare luchtjes kunnen leiden en zelfs verkoudheid en allergie kunnen veroorzaken. Conventionele reinigingsmethodes tonen een negatieve invloed op het welzijn van de inzittenden en maken in extreme gevallen zelfs ziek. Wordt tijdens het onderhoud alleen het pollenfilter vervangen, dan blijft de omgeving ervan verder besmet en vervuild. Vuil, pollen, insectenresten en micro-organismen die tot in het ventilatiesysteem geraakt zijn, moeten met een aparte reiniging worden geёlimineerd. Bij een airco reiniging wordt dus niet alleen het pollenfilter vervangen, maar wordt de omgeving van de pollenfilteromgeving ook gereinigd. Hierdoor wordt het risico vermindert dat de schadelijke stoffen en kiemen het interieur bereiken.

 

APK

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment.

 

Maar wanneer moet deze eigenlijk worden uitgevoerd?

 

Voor auto's na 1 januari 2005

  • Benzine motor; 1e APK na 4 jaar, in 4 jaar daarna 1 x per 2 jaar en daarna elk jaar
  • Diesel, gas of anders; 1e APK na 3 jaar en daarna elk jaar
  •  

Voor auto's voor 1 januari 2005

  • Alle brandstoffen; 1e APK na 3 jaar en daarna elk jaar
  • Voertuig ouder dan 30 jaar (alle brandstoffen) eens per 2 jaar

 

Bij een APK keuring wordt uw Volvo gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen. Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs voor een losse APK is  € 49,-.

 

Volvo aankoopinspectie

U heeft een mooie Volvo occasion gezien en denkt eraan om deze aan te schaffen? Dat vinden wij vanzelfsprekend een hele verstandige keuze. Natuurlijk wilt u er graag zeker van zijn dat de auto voldoet aan uw verwachtingen. Laat daarom nu de Aankoopinspectie voor slechts € 99,- uitvoeren bij de Volvo-dealer.

Volvo Assistance

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende 3 jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo Assistance verlengd wanneer u uw Volvo 1x per jaar voor onderhoud brengt bij de Volvo-dealer, ongeacht de leeftijd van uw auto.LEES MEER OVER VOLVO ASSISTANCE

Volvo Card

Onze loyale Volvo-rijders verdienen iets extra's: De Volvo Card! Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en MYVolvo magazine.NAAR DE VOLVO CARD SITE

Wisserbladen

Uw wisserbladen verzetten gedurende een jaar flink wat werk. Van vele liters regen en kilo’s vuil tot vallende blaadjes of flinke hagelstenen… Onze specialisten adviseren u daarom om uw wisserbladen minstens eenmaal per jaar te laten vervangen. Uiteraard kunt u dit snel en eenvoudig door uw eigen Volvo dealer laten uitvoeren. U heeft al originele Volvo wisserbladen vanaf €29.BOEK EEN AFSPRAAK

Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek