> Volvo Niham

Maak kennis met de nieuwe volledig elektrische SUV van Volvo

Een volwaardige zevenzitter en een volledig elektrische SUV die onze standaarden op het gebied van veiligheid en een duurzame levensstijl verhoogt: de nieuwe Volvo EX90 markeert de start van een nieuw tijdperk voor ons merk, waarbij we een duidelijke koers richting een volledig elektrische toekomst zetten.

Start van een nieuw tijdperk

De nieuwste lidar technologie, voor beter zicht op wat er buiten de auto gebeurt

100% elektrische SUV met vierwielaandrijving en bediening met één pedaal maken elke rit enerverend en ontspannend tegelijk.

Soepel en krachtig, zodat elke rit een onvergetelijke ervaring wordt.

Met een puur elektrisch bereik van 600 km en een vermogen van 408 PK accelereert de Volvo EX90 met 5.9 seconde (0-100 km/u)

Snelladen van 10-80% in maar 30 minuten!!

 

Veiliger dan ooit

Met toepassing van lidar camera's en sensoren

De Volvo EX90 heeft een onzichtbaar veiligheidsschild, mogelijk gemaakt door ons nieuwste sensorpakket in en buiten de auto. Hypermoderne sensoren zoals camera’s, radars en lidar zijn verbonden met supersnelle computers in de auto, waar Volvo Cars’ eigen software NVIDIA DRIVE op draait om een real-time 360-graden kijk op de wereld te creëren.

Voorzien van ingebouwde Google diensten, Apple Car Play,  prachtig geluid met Bowers & Wilkinson, uw infotainment eenvoudig gemaakt en zeer gebruiksvriendelijk. En hDe et interieur is geheel ledervrij.

Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek