Volvo en Hockey

succes bereik je samen !

Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport. De laatste 12 jaar richten we ons in het bijzonder op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen we niet alleen op nationaal, maar ook op lokaal niveau.

De Volvo Clubbonus en Volvo Clubbonus Selekt


Wij nemen onze rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom vinden we het belangrijk om onze dealers te stimuleren samen te werken met de hockeyclubs in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers midden in de hockeysamenleving staan. Sinds 2010 belonen we de samenwerking van een groot aantal Volvo-dealers en hockeyverenigingen met de Volvo Clubbonus.

Wat houdt de Volvo Clubbonus in?
Een hockeyvereniging die een partnership heeft met een Volvo-dealer, ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging. Daarnaast geeft Volvo Car Nederland ook € 500 bonus aan een hockeyvereniging bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging.

WAT MOET U DOEN OM VOOR UW CLUB EEN CLUBBONUS TE BEMACHTIGEN?

Stap 1:


Koop of lease een nieuwe of gebruikte Volvo bij de Volvo-dealer waar uw hockeyvereniging een samenwerkingsovereenkomst mee heeft.

 

Stap 2:


Vul samen met de verkoopadviseur het overdrachtsformulier in.’

 

Stap 3:


De hockeyclub ontvangt €1.000 van Volvo Car Nederland bij een nieuwe Volvo en €500 voor een Volvo Selekt Occasion*.

Aangesloten clubs van Volvo Niham

* Hockey vereniging Westland in Naaldwijk
* Mixed Hockey Club Zoetermeer
* Cartouche
* Hockey Club Ypenburg in Den Haag
* Hockey Club Bleiswijk
* HBR Berkel en Rodenrijs
* HBS Craeyenhout
* Omniclub de Kieviten Wassenaar

 

Wilt u meer informatie mbt de Club Bonus dan kunt u contact opnemen met Bart Thijssen via thijssen@niham.com of telefoonnummer 070-3153333


Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek