Volvo Schade Herstel

Onze deskundige technici kennen al onze modellen. Tot in elk detail.

DIRECT AFSPRAAK MAKEN

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een steentje dat van een vrachtwagen stuitert, een automobilist die even niet oplet. Het is zo gebeurd en de gevolgen kunnen groot zijn. Onze experts staan voor u klaar om uw Volvo te herstellen.

 

Uw Volvo dealer helpt u graag! 

 

  • Expertise van onze technici
  • Originele onderdelen
  • Transparante prijzen
  • Online afspraak maken

 

Vier jaar garantie

 

De door Volvo opgeleide specialisten kennen alle specificaties en voorzieningen tot in elk detail. Zij werken uitsluitend met de originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.Ruitschade

 

Is uw autoruit beschadigd door bijvoorbeeld steenslag of als gevolg van een inbraak, dan zal eerst beoordeeld worden of reparatie mogelijk en verantwoord is. Hiervoor gelden vaste criteria zoals de grootte en de plek van de beschadiging. Heeft uw auto ruitschade? Ga dan snel langs bij uw dealer.

 

Volvo SMART repair


Het gebruik van uw auto brengt met zich mee dat er beschadigingen aan exterieur of interieur kunnen ontstaan. Dit kan tot ergernissen leiden, bovendien vermindert het de waarde van uw Volvo. Maar de reparatie op de traditionele wijze is wellicht een reden om het herstel uit te stellen. De tijd dat u uw auto moet missen en de kosten spelen hierbij een rol. Met Volvo SMART repair (Small and Medium Area Repair Technology) hebben wij hier een oplossing voor!

Werkplaatsafspraak

Wilt u direct een afspraak maken bij uw dealer? Check dan via onze online agenda welke datum het beste uitkomt en boek direct uw afspraak.

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33