NIHAM officieel Polestar Service en Handover partner

Polestar is een autofabrikant en het performancemerk van Volvo Car Corporation, gevestigd in Göteborg in Zweden. Het merk richt zich op het bouwen van geëlektrificeerde sportieve auto's. Daarnaast neemt deze autofabrikant onder de naam Polestar Engineered de taak op van huistuner voor Volvo.

Polestar is gevestigd in Gotenborg Zweden

 

 

 

Polestar is een nieuw automerk met een geheel eigen filosofie. Geen traditionele autobouwers, maar designers die tot in elk detail een auto vormgeven. Daarbij richt Polestar zich bewust op elektrisch rijden in combinatie met aansprekende prestaties en ongeëvenaard gemak. Want onze planeet vraagt om meer duurzaam vervoer en Polestar is ervan overtuigd dat puur rijplezier daarvoor het beste antwoord is.

 

Daarnaast heeft Polestar een nieuwe kijk op auto’s kopen. Waarbij je alle tijd en ruimte krijgt om zelf functies te ontdekken, materialen te voelen en opties te bekijken. polestar heeft speciaal voor deze ontdekking 4 Spaces ingericht in heel Nederland in Amsterdam, Den Haag (in Mall of the Netherlands Leidschendam), Rotterdam en Eindhoven. Hier staan onze Polestar sprecialisten klaar om al je vragen te beantwoorden op een tijd die jou het beste uitkomt. Hetzelfde geldt voor het bestellen van je Polestar, want dat doe je volledig ONLINE

Polestar space in The Mall of the Netherlands in Leidschenhage

 

MODELLEN 

 

Polestar is op dit moment met 3 modellen op de markt. De Polestar 1; de electrische performance hybride met compromisloos design, de Polestar 2; de volledig electrische 5-deurs fastback en de nieuwste telg Polestar 3; een strak gestroomlijnde SUV

 

Polestar meets Freek Heijkers

Modern automotive design ontmoet de toekomst van de hedendaagse kunst. Vanaf dit weekend hangt het werk van de jonge Amsterdamse kunstenaar Freek Heijkers in de Space van Polestar The Hague. 

Zijn moderne en abstracte werken kenmerken zich in hun combinatie van eenvoud en complexiteit. Naadloos gebundelde lijnwerken zijn zorgvuldig getekend met een vaste hand, resulterend in opvallende taferelen. 

Met zijn minimalistische werken slaat hij de brug tussen het uiterst nauwkeurige ambacht van het schilderen en de oneindige mogelijkheden van de hedendaagse digitale wereld.

Om de kijker actief mee te nemen in de schilderijen, gebruikt hij animaties en projecties die naadloos aansluiten op het lijnwerk. Kijk hiervoor op zijn website www.freekheijkers.com of zijn Instagram @freekheijkers

Polestar handover partner

Als officiele Handover partner leveren wij uw nieuwe Polestar graag aan u af. Onze Polestar afleverspecialist kan uw Polestar volledig afleverklaar bij u thuis komen afleveren. Uiteraard voorzien van een uitgebreide uitleg over de auto, zoals u dit wellicht van uw Volvo al gewend bent. 

Polestar service partner

Bij alle NIHAM vestigingen bent u met uw Polestar van harte welkom voor o.a. onderhoud, reparatie, schadeherstel, ruitreparatie en APK. 

Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33