NIHAM officieel Polestar Service en Handover partner

Polestar is een autofabrikant en het performancemerk van Volvo Car Corporation, gevestigd in Göteborg in Zweden. Het merk richt zich op het bouwen van geëlektrificeerde sportieve auto's. Daarnaast neemt deze autofabrikant onder de naam Polestar Engineered de taak op van huistuner voor Volvo.

Polestar is gevestigd in Gotenborg Zweden

 

 

 

Polestar is een nieuw automerk met een geheel eigen filosofie. Geen traditionele autobouwers, maar designers die tot in elk detail een auto vormgeven. Daarbij richt Polestar zich bewust op elektrisch rijden in combinatie met aansprekende prestaties en ongeëvenaard gemak. Want onze planeet vraagt om meer duurzaam vervoer en Polestar is ervan overtuigd dat puur rijplezier daarvoor het beste antwoord is.

 

Daarnaast heeft Polestar een nieuwe kijk op auto’s kopen. Waarbij je alle tijd en ruimte krijgt om zelf functies te ontdekken, materialen te voelen en opties te bekijken. polestar heeft speciaal voor deze ontdekking 4 Spaces ingericht in heel Nederland in Amsterdam, Den Haag (in Mall of the Netherlands Leidschendam), Rotterdam en Eindhoven. Hier staan onze Polestar sprecialisten klaar om al je vragen te beantwoorden op een tijd die jou het beste uitkomt. Hetzelfde geldt voor het bestellen van je Polestar, want dat doe je volledig ONLINE

EXPOSITIE ANGELIKA POELS IN THE MALL OF THE NETHERLANDS

Vanaf 20 maart exposeert kunstenaar Angelika Poels haar werk in onze Polestar space in the mall of the Netherlands in Leidschendam.

Angelika maakt prachtige schilderijen en (wand) sculpturen. 

 

Gemengde techniek/mixed media

 ABSTRACTIE WAAR DOORHEEN HET REALISME VAN DE SELFIE SCHIJNT.

Het verschijnen en verdwijnen van de selfie achter en door de lagen van verf.                                                     

De vele selfies op social media laten uiterlijkheden zien waarbij de diepgang veelal naar de achtergrond verdwijnt. Met als gevolg vervreemding. Als beeldend kunstenaar wil Angelika Poels verdieping zoeken in het schilderij en verdwijnt de selfie tussen de verflagen. De selfie verdwijnt en verschijnt en heeft op zich staand geen prominente rol. Het proces speelt zich af in een spiegel waar doorheen alles samen speelt. Het is een fysiek proces, soms zelfs tussendoor omkleden om een bepaalde kleur of compositie in het schilderij te krijgen en zo de juiste selfie te maken. De transparantie en de heldere kleuren worden versterkt door een sublieme print op een zeer goede kwaliteit plexiglas. Prachtig is ook het museumplexiglas waar je bijna geen reflectie ervaart.

Kijkt u gerust voor meer informatie op haar website https://www.artangeel.com/

Polestar space in The Mall of the Netherlands in Leidschenhage

 

MODELLEN 

 

Polestar is op dit moment met 3 modellen op de markt. De Polestar 1; de electrische performance hybride met compromisloos design, de Polestar 2; de volledig electrische 5-deurs fastback en de nieuwste telg Polestar 3; een strak gestroomlijnde SUV

Polestar handover partner

Als officiele Handover partner leveren wij uw nieuwe Polestar graag aan u af. Onze Polestar afleverspecialist kan uw Polestar volledig afleverklaar bij u thuis komen afleveren. Uiteraard voorzien van een uitgebreide uitleg over de auto, zoals u dit wellicht van uw Volvo al gewend bent. 

Polestar service partner

Bij alle NIHAM vestigingen bent u met uw Polestar van harte welkom voor o.a. onderhoud, reparatie, schadeherstel, ruitreparatie en APK. 

Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33