Volvo S90

Ervaar de klasse en het comfort van de Volvo S90.

Vraag proefrit aan >

Schoonheid door eenvoud

De nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe en design. Rust, eenvoud en natuurlijke materialen, verweven met precisie. Deze nieuwe sedan heeft niet alleen een elegant ontwerp, maar vervult ook ons verlangen naar innovatie. 

"De nieuwe S90 ademt zorgvuldigheid en aandacht die in het ontwerp is gelegd."

Efficiënte performance & Flexibele ruimte

Geavanceerde motoren en transmissies combineren een efficiënte performance met een laag brandstofverbruik. De bagageruimte herbergt maar liefst 500 liter aan opslagruimte en laat zich eenvoudig uitbreiden door de achterbank neer te klappen.

Indrukwekkend vermogen & premium comfort

Onze motoren leveren een indrukwekkend vermogen op de avontuurlijke momenten dat u het nodig heeft. Kom uitgerust aan op uw eindbestemming en ervaar het comfort van de luxueuze en verstelbare stoelen van Volvo.

IN DETAIL

Maak kennis met de Volvo S90

Ontdek meer over de Volvo S90. Een elegante sedan voor liefhebbers van luxe en comfortabele rijervaringen en functionele technologieën.

Een opvallende verschijning

De LED-verlichting draagt visueel bij aan de krachtige verschijning van Volvo S90 en levert optimaal zicht in het donker. De koplampen met T-vormige LED verlichting behoren tot de laatste kenmerkende stijlelementen van Volvo's nieuwe designtaal. De verlichting kent verschillende standen voor optimaal zicht zonder andere weggebruikers visueel te storen. Permanent Adaptief Grootlicht levert meer functionele verspreiding van licht en beweegt mee met de stuurrichting voor een beter zicht in de bocht.

Een panoramisch overzicht

Parkeer de Volvo S90 eenvoudig in de krapste ruimte met de optionele 360° camera die u een panoramisch overzicht geeft van de auto en de directe omgeving. De vier 'fish-eye' camera's tonen het beeld op het centrale display en werkt bij een snelheid tot 10 km/uur.

Ondersteunende veiligheid

Er zijn momenten waarop een helpende hand rijden meer ontspannen en veiliger maakt. Pilot Assist behoudt automatisch de door u ingestelde snelheid of de afstand tot de auto voor u. En subtiele bijsturing houdt u binnen de lijnen van de wegmarkering.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.


FINANCE INSURANCE LEASE

MEER INFORMATIE?


BROCHURES PRIJSLIJST CONFIGURATOR
Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33