CORONA UPDATE

Preventie bij Niham

Geachte relatie,

 

Volvo Niham volgt de richtlijnen van het RIVM om besmetting en verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk te beperken of te voorkomen.

 

Om het risico van besmetting of verspreiding van het coronavirus tussen relaties en medewerkers te voorkomen heeft Volvo Niham de volgende maatregelen genomen. Medewerkers van Volvo Niham zullen geen handen schudden en een gepaste afstand houden.
Voor het uitgeven van proefritten worden de demonstratie- en huurauto’s ontsmet op delen waar handcontact is geweest.
Tijdens afleveringen zullen onze verkoopmedewerkers uitleg buiten de auto geven.
Receptiemedewerkers en werkplaatstechnici zullen geen proefritten uitvoeren gezamenlijk met relaties.
Klantenauto’s en sleutels worden ontsmet bij aanname aan de werkplaatsreceptie en voordat de monteur aan zijn werkzaamheden begint .
Aan de balie kan niet meer met contant geld worden afgerekend.

 

Daarnaast willen wij het risico op besmetting tijdens het wachten op uw auto bij ons in de wachtruimte tot het minimum beperken. Dit willen wij doen door de showroom- en werkplaatsbezoeken zoveel als mogelijk te reguleren en te verspreiden over de dag. Daarom hebben we besloten de werkzaamheden die normaal gesproken zonder afspraak door de direct service werden verricht nu ook op afspraak in te plannen. Daarnaast is het aantal momenten waarop een afspraak voor het wisselen van winterwielen naar zomerwielen kon worden gemaakt terug gebracht en is de ‘wisselzaterdag’ op 18 april bij Niham Den Haag komen te vervallen.

 

Tot slot zullen wij van u als klant hetzelfde vragen als van onze medewerkers, hetgeen betekent dat we u verzoeken, in lijn met het RIVM advies, bij (verkoudheids)klachten en/of hoesten onze locaties niet te bezoeken. 

Wij hopen en vertrouwen op uw begrip hiervoor, conform de oude wijsheid: ‘Better safe than sorry’. Van uw kant mag u van Niham verwachten dat onze medewerkers alle inventiviteit aan de dag zullen leggen om de dienstverlening en de zakelijke contacten voort te zetten op het hoge niveau dat u van ons gewend bent.

 

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33