Volvo V40 Cross Country

Ontdek alle details van de zeer complete Volvo V40 Cross Country Edition, Edition+ en Dynamic Edition.
NIEUW:

V40 Cross Country Editions

De Volvo V40 Cross Country biedt het beste in Scandinavisch design en is nu leverbaar als zeer complete V40 Cross Country Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort en kunnen naar wens gecombineerd worden met een gratis automaat.

Zorgeloos genieten

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo V40 Cross Country. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

Edition

De Edition-uitvoering heeft een zeer complete uitrusting en is standaard voorzien van o.a. LED-dagrijverlichting, Cruise Control, 16" lichtmetalen velgen, airconditioning, City Safety en een voetgangersairbag.

Edition+

De Edition+ voegt daar o.a. Sensus Connect met High Performance Audio, navigatie, Volvo On Call, verwarmbare voorstoelen, LED-koplampen en Park Assist achter aan toe.

Dynamic Edition

Aan de uitrusting van de Edition+ voegt de Dynamic Edition o.a. Glossy Black elementen toe aan het exterieur en interieur en maken 17" lichtmetalen velgen deze uitvoering helemaal af.

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33