V40 Private Lease

De Volvo V40 rijden voor € 369 per maand? Dat kan met Volvo Private Lease. Slim bedacht door Volvo - slim gekozen door u.

Bereken uw maandbedrag

Zorgeloos rijden op z'n Zweeds

Volvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo. Zoals de Volvo V40 T2 Nordic voor de aantrekkelijke prijs van € 369 per maand. De V40 is standaard voorzien van onder andere airconditioning en met het slimme City Safety rijdt u zorgeloos door elke stad. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

HET NIEUWE RIJDEN

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van het rijden in een Volvo V40 of V40 Cross Country. Volvo heeft nu tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod die het voor particulieren nog verleidelijker maakt om in een Volvo te rijden.

V40 T2 Nordic

De Volvo V40 combineert een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de V40 Nordic. Een bijzonder compleet uitgeruste auto die u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt.

 

 

Standaard rijk uitgerust

 

De V40 Nordic beschikt standaard over onder meer City Safety remassistent met lasertechnologie, airconditioning, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, 16” lichtmetalen velgen en een met leder bekleed stuurwiel.

Extra opties

 

De V40 Nordic kunt u nog extra aankleden door te kiezen voor een automatische transmissie, Business Pack Connect, metallic lak of stijlvolle accessoires.

V40 T2 Nordic+

Ook is de Volvo V40 verkrijgbaar als Nordic+ uitvoering. Een ongekend complete uitvoering en duidelijk Scandinavisch met onder ander standaard stoel- en parkeerverwaming. U voelt zich al snel thuis in deze extra rijk uitgeruste Volvo.

 

 

Standaard rijk uitgerust

De V40 Nordic+ beschikt naast de uitrusting van de Nordic-uitvoering, over Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, parkeerverwarming, navigatie en Volvo On Call.

Extra opties

De V40 Nordic+ kunt u nog extra aankleden door te kiezen voor een automatische transmissie, metallic lak of stijlvolle accessoires.

V40 Cross Country T3 Nordic+

Een compacte hatchback met robuuste designkenmerken en een verhoogde rijhoogte. Bij de Volvo V40 Cross Country draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de nieuwe Nordic+ uitvoering.

 

 

Standaard rijk uitgerust

De V40 Cross Country Nordic+ beschikt naast de uitrusting van de Nordic-uitvoering, over Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, parkeerverwarming, navigatie en Volvo On Call.

Extra opties

De V40 Cross Country Nordic+ kunt u nog extra aankleden door te kiezen voor een automatische transmissie, metallic lak of stijlvolle accessoires.

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33