Onderhoudsacties

Profiteer niet alleen van de expertise van onze technici maar ook van een jaar lang gratis 24/7 wegenhulp.

DIRECT AFSPRAAK MAKEN

Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij al onze dealers werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen.

 

Drie redenen om voor uw Volvo-dealer te kiezen:

 

Expertise van onze Volvo-technici
Onze dealers kennen uw Volvo van binnen en buiten. U kunt altijd bij ze terecht. Voor een vraag, voor regulier onderhoud of voor Volvo accessoires.

 

Een jaar lang 24/7 wegenhulp
Een jaar lang gratis Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op weg.

 

Gratis software- update
Bij elke servicebeurt krijgt de computer, het motormanagement en de automatische versnellingsbak van uw Volvo gratis de nieuwste software update.

 

Jaarlijks onderhoud

Om uw Volvo helemaal Volvo te houden, is regelmatig auto onderhoud bij de officiële Volvo-dealer een must! Van een reguliere onderhoudsbeurt voor uw auto tot de behandeling van een klein deukje of het uitvoeren van een airco-check… de Volvo-dealer helpt u graag verder met het perfecte onderhoud van uw auto.

 

Aircocheck

Niemand kijkt er naar uit om in een warme auto te stappen of lange autoritten te maken in de zinderende hitte. Met onze airco-check garanderen wij u het perfecte interieurklimaat. We controleren niet alleen de werking, maar zoeken ook naar storingen in het systeem en zorgen voor een grondige reiniging voor een gezond en fris interieur.

 

APK

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen. Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs is € 25 all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW afmeldkosten. 

 

Volvo Jaarbeurt

Speciaal voor alle berijders van de S40, V40 hatchback en V50 (bouwjaren 1996 – 2005) hebben we in samenwerking met onze dealers de Volvo Jaarbeurt ontwikkeld. Voor slechts € 249 is uw S40, V40 of V50 in de best mogelijke handen. Bovendien ontvangt u gratis de Volvo Card inclusief alle aanbiedingen en extra’s.

 

Volvo aankoopinspectie

U heeft een mooie Volvo occasion gezien en denkt eraan om deze aan te schaffen? Dat vinden wij vanzelfsprekend een hele verstandige keuze. Natuurlijk wilt u er graag zeker van zijn dat de auto voldoet aan uw verwachtingen. Laat daarom nu de Aankoopinspectie voor slechts € 95 uitvoeren bij de Volvo-dealer.

 

DIRECT VOORDEEL OP UW FACTUUR

Niham kortingskaart

Als deelnemer aan het kortingskaart programma kunt u op vertoon van uw kortingskaart 5% tot maximaal 10% korting krijgen op de aanschaf van accessoires, onderhoud en reparatie van uw Volvo bij alle Volvo Niham vestigingen.MEER INFORMATIE

Volvo Assistance

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende 3 jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo Assistance verlengd wanneer u uw Volvo 1x per jaar voor onderhoud brengt bij de Volvo-dealer, ongeacht de leeftijd van uw auto.LEES MEER OVER VOLVO ASSISTANCE

Volvo Card


Onze loyale Volvo-rijders verdienen iets extra's: De Volvo Card! Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en MYVolvo magazine.NAAR DE VOLVO CARD SITE

Wisserbladen

Uw wisserbladen verzetten gedurende een jaar flink wat werk. Van vele liters regen en kilo’s vuil tot vallende blaadjes of flinke hagelstenen… Onze specialisten adviseren u daarom om uw wisserbladen minstens eenmaal per jaar te laten vervangen. Uiteraard kunt u dit snel en eenvoudig door uw eigen Volvo dealer laten uitvoeren. U heeft al originele Volvo wisserbladen voor €29.BOEK EEN AFSPRAAK
Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33