U bent van harte welkom

Corona preventie bij Niham

Op dit moment zijn in Nederland nieuwe en strengere maatregelen van kracht om het besmettingsgevaar van het Coronavirus (COVID-19) in te dammen. Niham volgt deze ontwikkelingen op de voet en zullen u, ondanks alle opgelegde beperkingen, proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze werkwijze en normale gebruiken hebben wij direct aangepast om een veilige werkomgeving te creeren voor onze klanten en personeel.

Ook onze vestigingen in Naaldwijk en Zoetermeer blijven in deze situatie gewoon geopend en voor de verkoop hebben wij op dit moment alleen de mogelijkheid tot een online Video verkoopadvies.

Alle hygiënemaatregelen die wij treffen zijn conform de richtlijnen van het RIVM, zoals:

- het niet schudden van handen

- het houden van een gepaste afstand

- het extra schoonmaken en desinfecteren van de "high touch" gebieden

 

Wij verzoeken u bij een werkplaatsbezoek, indien mogelijk, uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te blijven wachten.

U mag uw autosleutel op de balie neerleggen, deze zullen wij desinfecteren voor gebruik.

Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen en desinfecteren zij onder andere de deurgrepen, het stuurwiel, de versnelling-/automaat pook en de handrem. Tevens werken wij met stoelhoezen en handschoenen.

Om fysiek contact te vermijden, willen wij u vragen te betalen met uw pinpas of met uw mobiele telefoon. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

Proefritten zijn mogelijk. Wij kunnen de auto bij u aan huis of het uw werk brengen en onze verkoopadviseur kan u op gepaste afstand en voorzien van mondkapje uitleg geven. Ook hierbij zijn wij extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.

Ook is het mogelijk om een videogesprek met onze verkoopadviseurs te starten. Op deze manier kan onze verkoopadviseur u een virtuele rondleiding om de auto geven. Eventueel een taxatie, inruilvoorstel of een offerte aanbieden.

U kunt onze verkoopadviseurs telefonisch bereiken op telefoonnummer 070-315 33 33 of een afspraak inplannen via mailadres kccverkoop@niham.com. 

Voor meer informatie met betrekking tot onze service klikt u hier

Wij danken u voor uw begrip en wensen iedereen sterkte in deze extreme situatie. Blijf gezond en help elkaar!

 

Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33