Volvo XC90

Ervaar de kracht, luxe en innovatieve details van de Volvo XC90. De imposante Volvo XC90 omarmt het ideaal van elegantie en kracht met slimme technologieën die uw leven makkelijker maken.

Vraag proefrit aan > 

VOLVO XC90

Anticipeert op uw leven

Bij Volvo staat de mens centraal. U bent de reden dat wij innoveren. Innovatie is geen optelsom van features, maar voegt iets toe aan uw leven. Zodra u instapt in de Volvo XC90 ervaart u ultieme combinatie van luxe en comfort, verpakt in Scandinavisch topdesign. Het rijk ingerichte interieur met 7 zitplaatsen combineert vakmanschap met elegantie. Elk detail klopt. De Volvo XC90 is nu zonder meerprijs leverbaar als T8 Twin Engine AWD met hybridetechnologie. Ontdek het gehele aanbod en stel uw XC90 samen in de Car Configurator.

"De essentie in één oogopslag."

Efficiënte performance & Premium comfort

Geavanceerde motoren en transmissies combineren een efficiënte performance met een laag brandstofverbruik. Kom uitgerust aan op uw eindbestemming en ervaar het comfort van de luxueuze en verstelbare stoelen van Volvo.

Flexibele ruimte & Indrukwekkend vermogen

De bagageruimte herbergt maar liefst 671 liter aan opslagruimte en laat zich eenvoudig uitbreiden door de achterbank neer te klappen. Onze motoren leveren een indrukwekkend vermogen op de avontuurlijke momenten dat u het nodig heeft.

IN DETAIL

Maak kennis met de Volvo XC90

Ontdek meer over de Volvo XC90. Een grootse SUV voor liefhebbers van luxe en comfortabele rijervaringen en functionele technologieën.

BAANBREKENDE PLUG-IN HYBRID TECHNOLOGIE

T8 Twin Engine

De Volvo XC90 T8 Twin Engine maakt een combinatie van performance en efficiency werkelijkheid. Met standaard een achttrapsautomaat en All Wheel Drive is de XC90 T8 Twin Engine een auto met een sublieme wegligging en herbergt het heel veel rijplezier. Zet de auto in Pure mode voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, AWD mode voor All Wheel Drive of ga voor de Power mode voor een betere reactie. Óf kies voor de Hybrid mode voor een efficiëntere performance.

Hybride van nature

De XC90 T8 Twin Engine is de plug-in hybride zonder compromis. Het is omdat de XC90 vanaf het begin is ontworpen als plug-in hybride aandrijflijn, zodat de accu en de elektromotor de ruimte niet in gevaar brengen. Het opladen van de accu is net zo eenvoudig als het aansluiten op het stopcontact, maar dankzij de krachtige benzinemotor kunt u doorgaan, zelfs zonder elektrische ondersteuning. Predictive Efficiency-technologie plant uw reis met behulp van de 'elektronische horizon'-functie van Sensus Navigation, zodat de accu de hele reis meegaat.

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.


FINANCE INSURANCE LEASE

MEER INFORMATIE?


BROCHURE PRIJSLIJST CONFIGURATOR
Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33