De nieuwe Volvo XC60 WORLD CAR OF THE YEAR 2018

Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. De perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.

Vraag proefrit aan >

World Car of the Year 2018

De nieuwe Volvo XC60 is uitgeroepen tot World Car of the Year 2018 en brengt onze beste innovaties van de laatste jaren samen, een icoon met een evolutionair karakter. De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en vormt het toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige afgewerkte details maken van iedere rit een bijzondere reis. 

Een indrukwekkende verschijning

De nieuwe XC60 is een icoon met evolutionair Scandavisch karakter. Indrukwekkend op z'n Zweeds. 

Energiek en Stijlvol: De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies.

Een scherpe blik op de weg

De onderscheidende LED-koplampen met T-vormige dagrijverlichting geven de nieuwe Volvo XC60 een sterke identiteit. Active High Beam geeft u altijd de optimale verlichting van de weg, zonder het verblinden van andere weggebruikers. 

Flexibele ruimte & Indrukwekkend vermogen

De bagageruimte herbergt maar liefst 505 liter aan opslagruimte en laat zich eenvoudig uitbreiden door de achterbank neer te klappen. Onze motoren leveren een indrukwekkend vermogen op de avontuurlijke momenten dat u het nodig heeft.

"De essentie in een oogopslag."

Efficiënte performance & Premium comfort

Geavanceerde motoren en transmissies combineren een efficiënte performance met een laag brandstofverbruik. Kom uitgerust aan op uw eindbestemming en ervaar het comfort van de luxueuze en verstelbare stoelen van Volvo.

IN DETAIL

Maak kennis met de Volvo XC60

Ontdek meer over de Volvo XC60. Een dynamische Zweedse SUV waar een gewaagd design en functionele technologieën samenkomen.

Uw eigen smaak

Geef uw nieuwe XC60 een unieke uitstraling met ons rijke aanbod aan accessoires.XC60 ACCESSOIRES
KIES UW ONDERSTEL

ALTIJD IN CONTROLE

Maak uw keuze uit vier briljant gebalanceerde ondersteltypes – Touring, Dynamic, R-Design of ons elektronisch bestuurde Four-C Chassis.

"Een bestuurder kan afgeleid

raken, het systeem niet".

MARTIN MAGNUSSON, SAFETY ENGINEER
Moeiteloos rijden

Een beter uitzicht

De XC60 heeft een 360 graden camera die het mogelijk maakt om met het zicht van een vogel in te parkeren. De camera geeft u een perfect beeld van uw directe omgeving en toont deze direct op uw display. Ideaal wanneer u zich moet manouvreren in krappe ruimtes en lakschade wilt voorkomen.

Semi-autonome hulp
Met Pilot Assist wordt rijden in druk verkeer minder vermoeiend. Deze semi- autonome rijtechnologie zorgt ervoor dat u een constante snelheid houdt ten opzichte van het voertuig voor u. Daarnaast stuurt Pilot Assist automatisch bij waardoor u altijd in het midden van de rijbaan blijft rijden. Pilot Assist werkt bij snelheden tot 130 km/uur en helpt u om moeiteloos over drukke snelwegen te rijden.

Moeiteloos parkeren
Met Park Assist Pilot parkeert u de XC60 zonder enige moeite. Slimme sensoren brengen de omgeving in kaart en berekenen of de parkeerplek ruim genoeg is. Indien de parkeerplek in lengte 1,2 keer groter is dan de auto, begeleidt Park Assist Pilot uw XC60 naar de juiste plek. Het enige dat u nog hoeft te doen is het volgen van de instructies op het display.

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.


FINANCE INSURANCE LEASE

MEER INFORMATIE?


BROCHURES PRIJSLIJST CONFIGURATOR
Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33