> Volvo Niham

Volvo XC40 Mild Hybrid

Benut alle energie met onze mild hybrids. Voor soepel autorijden.

Kies voor minder uitstoot 
Onze mild hybrides maken uw rit soepeler en schoner dankzij elektrische kracht. De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen.

Verfijnde kracht
De XC40 mild hybrid rijdt heel soepel weg en levert een verfijnde acceleratie. Dat maakt zowel rijden in de stad als op de snelweg een prettige ervaring.

Brandstofbesparing 
Elke druppel brandstof die u kunt besparen is er één. In onze mild hybrides profiteert u van een lager brandstofverbruik zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Net zo veelzijdig als u

Slim. Veelzijdig.

Maak kennis met onze XC40, onze compacte SUV die net zo veelzijdig is als u met vernieuwde ontwerpdetails.

Precies wat u nodig heeft.

Ontdek vernieuwde details en slimme technologie - alles waar uw veelzijdige leven om vraagt

Ingebouwde Google Services:

Beste navigatie in zijn klasseGoogle Maps is volledig geïntegreerd in uw auto. Dankzij realtime verkeersinformatie en automatische herberekening van uw route bereikt u probleemloos uw bestemming.

Google AssistantPraat met Google en bedien uw XC40 mild hybrid zonder handen. Vraag om een routebeschrijving, bedien het entertainment in uw Volvo en leg contact met vrienden, familieleden of collega's. Zeg gewoon 'Hé Google' om aan de slag te gaan.

Google PlayBlijf verbonden met uw digitale leven. Dankzij Google Play kunt u uw favoriete apps ook in de auto gebruiken. Voor nog meer plezier en gemak.
 
 Met het Digital Services-pakket zorgt u ervoor dat uw XC40 mild hybrid perfect digitaal verbonden blijft.

 

 


Brochure Prijslijst Configurator
Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek