V90 Cross Country Volvo Ocean Race 2017/2018

Klaar voor een nieuw avontuur. 

klik hier voor meer informatie

Avontuurlijk en exclusief

Deze uiterst exclusieve en extra avontuurlijke uitvoering van de Volvo V90 met standaard All-Wheel Drive en Hill Descent Control is een eerbetoon aan de Volvo Ocean Race 2017/2018 die 22 oktober van start ging.

De V90 CROSS COUNTRY

Klaar voor een nieuw avontuur. 

STEL HIER SAMEN

De ontdekkingsreiziger

Volg ons op onze reis met de nieuwe V90 Cross Country door ruig terrein van ongekende schoonheid. Geniet mee van het karakter van onze ontdekkingsreiziger tijdens een ontspannen rit.

Krachtige uitstraling

Dit is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. De 'front skid plate' en de omlijsting van de wielkasten versterken de stoere uitstraling. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.

'Hill descent control' en 'all-wheel drive' zorgen ervoor dat je zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual - kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen. Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen

KOM TOT RUST
De ruime, lichte cabine is een nieuwe standaard voor Scandinavisch design. Een plek waar luxe en technologie samenkomen om de reis aangenamer en uw leven gemakkelijker te maken.

ADEM SCHONE LUCHT
Dankzij onze CleanZone technologie wordt de lucht grondig gefilterd en is de lucht in de auto schoner dan daarbuiten.

Uw eigen stijl

Personaliseer uw V90 Cross Country met ons exclusieve aanbod aan premium styling accessoires.

NAAR ACCESSOIRES

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33