V60 Cross Country

Ontdek een premium estate waarmee u het avontuur tegemoet gaat.

Vraag proefrit aan >

Overal op voorbereid

De Volvo V60 Cross Country is een auto die gemaakt is om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk staat niets u in de weg. Unieke design elementen benadrukken het ruige karakter van de auto. Dit is de Volvo voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven.

DE VOLVO V60 CROSS COUNTRY

voor avontuur

Een ongekende veiligheidsuitrusting, het veelzijdige interieur en innovatieve technologieën maken elke rit de moeite waard. Dankzij het robuuste exterieur, de hogere bodemvrijheid en standaard vierwielaandrijving bent u overal op voorbereid. Unieke details tonen de off-road capaciteiten. Met de Volvo V60 Cross Country bent u klaar om het avontuur aan te gaan.

"Beleef met standaard vierwielaandrijving controle in alle weersomstandigheden, op elke weg."

Ga uw eigen weg

De Volvo V60 Cross Country geeft u een gevoel van avontuur door opvallende ontwerpelementen, zoals een unieke grille aan de voorkant en een uniek Cross Country logo in de achterbumper.

Volg uw passies & Neem de touwtjes in handen

Door een hogere bodemvrijheid en het robuuste exterieur geniet u met vertrouwen van de dingen die uw hart sneller doen kloppen. Standaard Hill Descent Control maakt het langzaam naar beneden rijden op hellingen veilig en gemakkelijk door automatisch te remmen en zo een geleidelijke afdaling te garanderen.

V60 Cross Country

Aantrekkelijke lines en accessoires

U heeft de keuze om uw Volvo V60 Cross Country verder uit te breiden met aantrekkelijke lines, waaronder de IntelliSafe Pro en Luxury Line. Van innovatieve en comfortable veiligheidssystemen tot lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen en een achteruitrijcamera. Uw wel heel rijk uitgeruste V60 Cross Country is dan werkelijk een genot om in te rijden.

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.


FINANCE INSURANCE LEASE

MEER INFORMATIE?


BROCHURE PRIJSLIJST CONFIGURATOR
Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33