V60 Cross Country

Ontdek een premium estate waarmee u het avontuur tegemoet gaat.

Vraag proefrit aan >

NU TIJDELIJK ALS

Intro Edition

De nieuwe V60 Cross Country is nu tijdelijk vanaf € 59.995 verkrijgbaar als zeer complete Intro Edition. Waarmee u geniet van een zeer rijke uitrusting en tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. Denk aan standaard automaat, lederen bekleding, navigatie, Apple CarPlay, Pilot Assist, Volvo On Call en parkeerverwarming en de kenmerkende Volvo Full LED koplampen. Stel uw V60 Cross Country samen of download de prijslijst voor alle details.

DE NIEUWE V60 CROSS COUNTRY

Overal op voorbereid

Een ongekende veiligheidsuitrusting, het veelzijdige interieur en innovatieve technologieën maken elke rit de moeite waard. Dankzij het robuuste exterieur, de hogere bodemvrijheid en standaard vierwielaandrijving bent u overal op voorbereid. Unieke details tonen de off-road capaciteiten. Met de nieuwe V60 Cross Country bent u klaar om het avontuur aan te gaan.

"Beleef met standaard vierwielaandrijving controle in alle weersomstandigheden, op elke weg."

Ga uw eigen weg

De nieuwe V60 Cross Country geeft u een gevoel van avontuur door opvallende ontwerpelementen, zoals een unieke grille aan de voorkant en een uniek Cross Country logo in de achterbumper.

Volg uw passies & Neem de touwtjes in handen

Door een hogere bodemvrijheid en het robuuste exterieur geniet u met vertrouwen van de dingen die uw hart sneller doen kloppen. Standaard Hill Descent Control maakt het langzaam naar beneden rijden op hellingen veilig en gemakkelijk door automatisch te remmen en zo een geleidelijke afdaling te garanderen.

Polar+ Edition

V60 Cross Country Polar+

De V60 Cross Country is nu beschikbaar als zeer complete Polar+ Edition. Deze speciale uitvoering is standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. 

Als Polar+ uitvoering is de V60 Cross Country standaard voorzien van onder andere City Safety, Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, lichtmetalen velgen, Park Assist achter, Sensus navigatie en Volvo On Call. 

Aantrekkelijke lines en accessoires

U heeft de keuze om uw V60 Cross Country verder uit te breiden met aantrekkelijke lines, waaronder de IntelliSafe Pro en Luxury Line. Van innovatieve en comfortable veiligheidssystemen tot lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen en een achteruitrijcamera. Uw wel heel rijk uitgeruste V60 Cross Country is dan werkelijk een genot om in te rijden.

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.


FINANCE INSURANCE LEASE

MEER INFORMATIE?


BROCHURE PRIJSLIJST CONFIGURATOR
Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33