De compacte SUV door Volvo Cars

Vol trots kunnen we de langverwachte Volvo XC40 aan u tonen. Tot in elk detail uitgedacht. Van de krachtige uitstraling van het exterieur tot de ingenieuze details van het interieur; elke XC40 is geheel naar eigen wens samen te stellen.

Vraag proefrit aan >

Oog voor essentie

De essentie van de nieuwe XC40 begrijpt u pas écht als u instapt. Alles valt op zijn plek. De slimme opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat úw leven in de XC40 past. Zo kunt u in alle drukte van vandaag focussen op wat u écht belangrijk vindt. Dat is de essentie.

Designed around you-  De Volvo XC40 is een nieuw Volvo model, maar werd ontwikkeld zoals al onze producten: u staat centraal. 
 

VIJF STERREN IN EURO NCAP TEST

De Volvo XC40 is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2018 en onderscheidt zich met vijf sterren en topprestaties in de nieuwe, zwaardere 2018 Euro NCAP veiligheidstest. Een grote erkenning van de kwaliteit en innovatie van ons product.

INTERIEUR

Laat het licht binnen

Het interieur van de Volvo XC40 is ontworpen volgens een unieke Zweedse kijk op licht. Met het optionele panoramische dak baadt het interieur in natuurlijk daglicht. U kunt ook ledbinnenverlichting toevoegen om het prachtig vormgegeven dashboard en de exclusieve inlegpanelen in het donker extra in de kijker te zetten.

Expressief ontwerp

Exterieur

De Volvo XC40 is de authentieke SUV voor de stad van Volvo Cars. Het jeugdige ontwerp en de SUV-afmetingen resulteren in een auto waar u niet naast kunt kijken.

Druk uw persoonlijkheid uit met een uitgebreide keuze aan levendige, moderne kleuren. Afhankelijk van het afwerkingsniveau kunt u bovendien voor het dak en de behuizing van de buitenspiegels een zwarte of witte kleur kiezen voor een nog opvallendere look.

geen gedoe

care by volvo

Volvo introduceert samen met de nieuwe Volvo XC40 een unieke manier om een auto in eigendom te hebben: lidmaatschap van Care by Volvo. Dit maakt het eigendom net zo transparant als het bezit van een telefoon: er is een vast maandbedrag en de deelnemer krijgt iedere 24 maanden een nieuwe Volvo.lees meer

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.


FINANCE INSURANCE LEASE

MEER INFORMATIE?


BROCHURES PRIJSLIJST CONFIGURATOR
Kan ik u helpen?

Wilt u meer informatie over een nieuwe Volvo of occasion?

Niham@Home
Video gesprek
Vraag stellen
Verkoop Werkplaats of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33