Witte Kruis Transplant Breidt Wagenpark Uit Met Volvo V90 Cc

Afgelopen maand vond de officiële ingebruikname van een nieuwe Volvo V90 Cross Country door WK Transplant plaats op onze vestiging in Zoetermeer. Met de overhandiging van de sleutels aan dhr. Bauman directeur van WK Transplant was de ingebruikname een feit.

 

WK Transplant BV voegt in regio West een Volvo V90 toe aan het (spoed)wagenpark.

Na gedegen (voor) onderzoek heeft WK Transplant BV de keuze van een nieuw voorrangsvoertuig laten vallen op de Volvo V90 Cross Country D5 AWD Getronics Pro.

De rijeigenschappen in combinatie met het comfort, veiligheid en ruimte maken dit type voertuig tot een ideale auto om mensen, middelen en organen te vervoeren.

Daarmee komt, ten behoeve van de Nederlandse Transplantatie Stichting, het totale WK Transplant wagenpark in de regio’s West en Noord op 1X Volvo V90, 6X MB-E klasse, 2X MB-V klasse, 3X MB Sprinter ZUT Bus, 1X Opel Vivaro en 3X Audi A6 Avant.

Het betreft in alle gevallen goed geoutilleerde voorrangsvoertuigen die door veranderende wet- en regelgeving alle per 1 november 2017 beschikken over een eigen huisstijl,waardoor zij zich duidelijk in het straatbeeld onderscheiden van andere (spoed-) hulpdiensten.

 

Over WK Transplant BV

WKTransplant is een gespecialiseerde (inter-) nationaal opererende vervoersorganisatie.

In opdracht van de Nederlandse Transplantatie Stichting dragen zij zorg voor vervoer en logistiek ten behoeve van transplantatieprocedures

WKTransplant is verantwoordelijk voor het Westelijk en Noordelijk deel, waarbij de diensten geleverd worden aan 63 algemene en 6 universitaire ziekenhuizen.

Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Utrecht en Leiden worden alle luchthavens, academische centra en overige ziekenhuizen in Nederland primair en/of secundair bediend ten aanzien van (orgaan) transport en logistiek.

Buiten Nederland worden in voorkomende gevallen ook activiteiten ontplooit, mits het betreffende land aangesloten is bij Eurotransplant, zoals België, Duitsland, Kroatië, Hongarije, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Slovenië.

Veelal betreft het transport (over de weg of door de lucht) van organen naar één van de 81 transplantatiecentra in het Eurotransplant gebied.

Ten aanzien van logistiek en (voorrangs-) transport is WKTransplant 365 dagen per jaar 24/7 beschikbaar en inzetbaar.

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33