Twee Aanbiedingen Op Serengeti Zonnebrillen Bij Optiek Torica

 

Het team van Torica, dat bestaat uit gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten, HBO-optometristen, orthoptisten en audiciens en ervaren verkoopadviseuses, is altijd op zoek naar vernieuwing en de laatste modetrends om u als klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren en toonaangevende producten te kunnen bieden die aansluiten bij uw wensen tot correctie van het gezichtsvermogen. Meer dan ooit staat Torica voor 78 jaar vakmanschap met een visie. Een combinatie die vandaag de dag rustig uniek mag worden genoemd.

 

Als eigenaar van Torica ben ik, Edwin Luyckx, altijd op zoek naar het beste voor mijn klanten. Dit betekent investeren in mijn team qua ontwikkeling, werken met de allerbeste apparatuur en het leveren van top producten. Als klant ben ik zelf ook altijd op zoek naar winkels, bedrijven en producten die mij hetzelfde gevoel kunnen geven. Mijn XC90 geeft dit gevoel ieder dag. Chique en sportief gecombineerd met design, veiligheid en optimale rijeigenschappen. Daarom heb ik gekozen voor de Visie van Volvo.

 

Al deze kenmerken sluiten naadloos aan op de zonnebrillen van Serengeti. Een zonnebril waarmee je blik op de weg een nieuwe dimensie krijgt. Contrast verhogend, door het meekleurende effect ideaal bij wisselende lichtomstandigheden, geen last van hinderlijke schittering en minder vermoeiend. Deze zonneglazen zijn ook op sterkte te verkrijgen.

 

Namens Torica willen wij de klanten van Volvo Niham graag kennis laten maken met deze fantastische zonnebrillen en geven daarom € 50,- korting op de aanschaf van een Serengeti zonnebril. Bij aanschaf van een nieuwe Volvo XC60, XC90, V90 of S90 ontvangt u een Serengeti zonnebril naar keuze gratis. *

 

*Niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Actie loopt t/m september 2017.

 

Torica Optiek

Herenstraat 46-48

2282 BW Rijswijk

070-3906742

www.torica.nl

Voor meer informatie over het merk Serengeti, klikt u hier

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33