Diner Aanbieding Bij Restaurant "aan De Zweth"

Beste Volvo-rijder,

 

Graag stellen wij ons aan u voor.

Wij zijn Joris en Anjeta Peters en sinds begin 2015 eigenaar van restaurant Aan de Zweth.

Op het moment dat wij ons restaurant openden hadden wij nooit gedacht dat wij 2 jaar later al zoveel verder mochten zijn. Het ging als een raket.

In ons eerste jaar kregen we meteen al een felbegeerde Michelinster!

 

Het blad ‘Lekker’ heeft ons staan op plek 83 van Nederland en de Gault & Millau geeft ons 16,5 van 20 punten! En we zijn pas net bezig… dus nog volop energie om dit te willen gaan verbeteren! Buiten hard werken gebeurt dit natuurlijk niet zomaar. Vanaf dag één zijn wij altijd gegaan voor kwaliteit. Nooit concessies doen, maar ook oog voor detail in je zaak en iedere dag weer het uiterste uit jezelf willen halen. Maar ook behalve dat, geniéten van je zaak. Proberen je gerechten zo lekker en mooi mogelijk te maken. Met een flair je gasten bedienen en het hen naar de zin maken. Daarop is ons succes gebaseerd en daarom zijn wij zo gelukkig met onze samenwerking met Volvo Niham.

 

Wij herkenden in Niham precies diezelfde waarden en naast dat ook nog eens een overdosis passie en aanstekelijk enthousiasme. Net zoals wij dat voor onze zaak ook hebben. Het klikte meteen en het is natuurlijk geen wonder dat wij elkaar gevonden hebben. Als twee gelijken elkaar ontmoeten en koesteren komt daar altijd iets heel moois uit voort. Ook deze keer!

 

Speciaal voor u, als trouwe Niham klant, hebben wij een wel heel erg aantrekkelijke kennismaking met Aan de Zweth bedacht.

Als u heerlijk bij ons komt genieten van ons speciale ‘Volvo’ lunchmenu (4 gangen á 65 euro pp) of ons ‘ Volvo’ dinermenu (5 gangen á 75 euro pp) krijgt u het 2e menu er gratis bij! Als dat geen reden is om snel langs te rijden in uw prachtige Volvo, dan weten wij het ook niet meer….?

 

Hopelijk mogen wij u snel begroeten!

 

Heel veel groetjes,

 

Joris en Anjeta Klik hier om u aan te melden voor de aanbiedingen

 

 

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33