De Nieuwe Volvo Xc40: Car Of The Year !!!!!

De langverwachte Volvo XC40 maakt het XC-gamma van Volvo compleet en introduceert dynamiek, eigenheid en speelsheid in het segment van de compacte SUV. De XC40 is te personaliseren aan de hand van tientallen kleurencombinaties voor exterieur én interieur.

 

Fashion en stedelijke architectuur waren belangrijke inspiratiebronnen voor de exterieur- en interieurdesigners van de Volvo XC40. ''Uit consumentenonderzoek bleek dat voor de XC40 en het segment waarin de Volvo actief is een brede keuze uit kleuren en materialen wenselijk is, breder dan dat we gewend zijn bij Volvo'', aldus Robin Page, Senior Vice President esign bij Volvo Cars. ''Dat we niet eerder een dergelijke auto als de XC40 hebben ontworpen, gaf ons de vrijheid de auto juist nu een bepaalde fris-en speelsheid te geven.'' De XC40 biedt daarom de keuze uit meer kleurencombinaties dan welke andere Volvo ook.

 

De koper van de Volvo XC40 kan kiezen uit een brede selectie carroseriekleuren, waaronder levendige two-zone kleurencombinatie waarmee de eigenaar zich echt kan onderscheiden. De mogelijkheden voor het interieur lopen uiteen van 'gedurfd speels' tot 'stijlvol premium'. Voor het interieur kan de klant bijvoorbeeld kiezen voor tapijt in de warme kleur 'Lava Orange' of afwerking in het opvallende 'Oxide Red'. Het zijn slechts twee voorbeelden van de uitgebreide range aan nieuwe onderscheidende materialen en kleuren die geïnspireerd zijn op stedelijke architectuur en cartografie.

 We zijn er dan ook erg trots op dat deze Volvo XC40 is verkozen tot Auto van het Jaar!!

Wilt u meer informatie over deze prachtige auto klik hier

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33