Volvo Xc40 Ontvangt 5 Sterren In Ncap Test

De Volvo XC40 onderscheidt zich met vijf sterren en topprestaties in de nieuwe en zwaardere 2018 Euro NCAP testen. Dit houdt in dat de XC40 zich bij de 60 en 90 serie voegt als een van de veiligste auto's 's op de weg.

Het was één van de zwaarste testen tot nu toe met grote uitdagingen en het testen van technologische systemen, als fietsers detectie met automatisch remmen en volautomatisch binnen de lijnen rijden.

Het hoofd van Volvo Veiligheidscentrum, de heer Malin Ekholm,  geeft aan dat deze nieuwe Volvo XC40 dan ook één van de veiligste auto's is die op dit moment op de markt is. Deze Volvo XC40 heeft "standaard" de meeste veiligheidstechnologien in vergelijking met alle andere SUV's die op dit moment op de markt zijn. Zo bevat deze Volvo technische ondersteuning bij het detecteren van andere weggebruikers om aanrijdingen te voorkomen, houdt het systeem "Emergency Lane Keeping" de auto binnen de lijnen en reduceert hiermee de kans om van de weg te geraken.

In maart heeft deze Volvo XC40, als eerste Volvo ooit, de prestigieuze titel "Car of the year 2018" mogen ontvangen en is sindsdien ook een topper in de verkoop. 

 

Wilt u meer informatie over deze prachtige auto klik hier

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33