ZWEEDSE ELEGANTIE

Een harmonieus design – pure, ongekunstelde luxe in combinatie met het summum van veiligheid en comfort voor alle zeven inzittenden.

OOG VOOR DETAIL

Gedegen vakmanschap

Alle interieuronderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en gemaakt van de beste materialen, zoals soepel leer en generfd hout. Met unieke details, waaronder de versnellingspook van kristalglas, de ergonomisch gevormde voorstoelen met ventilatie- en massagefunctie en de elektrische vierwegverstelling van de lendensteun.

Elk detail is ontworpen om het rijden eenvoudiger, aangenamer en minder stressvol te maken.

SENSUS

Communiceer met uw auto

Ontwikkeld voor een zo natuurlijk en intuïtief mogelijke bediening: praat met uw auto of stel de autosystemen in via het overzichtelijke touchscreen.

Sensus-functies combineren het nieuwste op het gebied van informatie en entertainment. Met een geïntegreerde hotspot, zodat u en uw XC90 altijd in verbinding staan. 

BAANBREKENDE PLUG-IN HYBRID TECHNOLOGIE

T8 Twin Engine met 15% bijtelling

Een vermogen van 299 kW (407 pk) en een koppel van 640 Nm en toch maar 15% bijtelling? Met behulp van Volvo’s vooruitstrevende Plug-in Hybrid technologie is het onze specialisten gelukt om de gemiddelde uitstoot te beperken tot slechts 49 gram per kilometer. 

AVICII & VOLVO

A new beginning

Met de introductie van de nieuwe XC90 en samen met het wereldberoemde Zweedse icoon Avicii, luiden wij het begin van een nieuw Volvo-tijdperk in.

“DE NIEUWE

SUPER-SUV”

autopers

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.

 

FINANCE         INSURANCE         LEASE

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33