De nieuwe Volvo V90

De Volvo Estate is een icoon. Met de komst van de nieuwe Volvo V90 begint het nieuwste hoofdstuk in een indrukwekkend portfolio.

Zweedse luxe

Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

NAGENIETEN

De onthulling

Op 18 februari werd in Stockholm de nieuwe Volvo V90 voor het eerst getoond aan het grote publiek. 

LICHT, RUIMTE EN ELEGANTIE

Comfortabel en oogstrelend

De nieuwe Volvo V90 biedt comfort op allerlei manieren. Maar dat is niet het enige: het is ook een ware beleving voor de zintuigen.

VOLDOEN AAN ALLE WENSEN

T8 Twin Engine

De Volvo V90 brengt met de T8 Twin Engine ultieme prestaties zonder compromissen. De Hybrid-modus geeft een vlotte en efficiënte ervaring in het alledaags rijden. In de Pure-modus rijdt u volledig elektrisch en vrijwel geruisloos. De Power-mode combineert benzine- en elektrische energie voor maximale prestaties.

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.

 

FINANCE          INSURANCE         LEASE

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33