DE VOLVO V60 HYBRID TIJDELIJK VOOR €699,- PER MAAND

Veel vermogen en slechts 15% bijtelling: Volvo Niham heeft het genoegen een exclusieve V60 Hybrid aanbieding aan te mogen bieden aan haar klanten. Lease nu de Volvo V60 Hybrid voor slechts €699,- per maand!

AANDRIJFKRACHT

Prestaties op commando

Bij de V60 draait het om puur rijplezier, snelheid en rijprestaties. En een lager verbruik. De viercilindermotor levert hierbij een vermogen dat een zes- of achtcilinder niet zou misstaan. En met de schakelpeddels bij het stuur kunt u sneller en nauwkeuriger schakelen.

V60 TWIN ENGINE

Snel, slim & zuinig! 
Geniet van vierwielaandrijving, veel vermogen en 15% bijtelling.

 

LEES MEER

ONTWORPEN VOOR COMFORT

Geniet van het luxe interieur met op maat gemaakte, ergonomische voorstoelen, een flexibel neerklapbare achterbank, premium leder, beenruimte voor lange ritten en volop opbergruimte.

Volvo is zich terdege bewust van de impact die zijn auto's op het milieu hebben en doet er alles aan om deze tot een minimum beperken.

SENSUS

Communiceer met uw auto

Ons geavanceerde technologiesysteem weerspiegelt de Zweedse kijk op innovatie; het is minimalistisch, intuïtief en ontworpen voor optimaal gebruiksplezier.

NIEUWE GENERATIE VOLVO MOTOREN

V60 met 22% bijtelling

Welke Volvo V60 u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Deze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een laag brandstofverbruik met een daarbij behorende lage CO₂- uitstoot. Daardoor komt de V60 met D2, D3 en D4 dieselmotor in aanmerking voor 22% bijtelling. Ook met automaat!

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.

 

FINANCE          INSURANCE        LEASE

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33