ELEGANTIE EN RIJGENOT

De verfijnde stijl van de S80 komt tot uitdrukking in de zelfverzekerde grille, dagrijlichten, achterlichten met ledbanen en subtiele chroomaccenten.

VOLVO S80

Het smaakvolle, beheerste Scandinavische design is aangevuld met geavanceerde technologie, hoogwaardige materialen en superieur vakmanschap.

Een goede geluidskwaliteit is een belangrijk kenmerk van elke luxe omgeving.

ONTWORPEN VOOR COMFORT

Serene luxe

Leun achterover en geniet van de omgeving in uw verleidelijke en comfortabele S80. Het interieur is voorzien van soepel leer, u hebt volop beenruimte en de geventileerde voorstoelen sluiten perfect aan op uw lichaam.

SENSUS

Communiceer met uw auto

Ons intuïtieve technologiesysteem maakt uw leven gemakkelijker en aangenamer. Het helpt u met routeaanwijzingen, het vinden van een parkeerplaats en nog veel meer, dankzij een WiFi-hotspot.

UITGERUST MET DE NIEUWSTE DRIVE-E MOTOR

S80 met 20% bijtelling

De iconische Volvo S80 is nu uitgerust met onze nieuwste viercilinder Drive-E motor. Een 2.0 liter viercilinder dieselmotor, ontwikkeld én geproduceerd in Zweden, dus 100% Zweeds. Deze motor haalt met innovatieve technologie maximale efficiëntie uit een compacte motor.

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.

 

FINANCE         INSURANCE         LEASE

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33