ELKE WEG, ELK WEERTYPE

Zweedse luxe met een avontuurlijk karakter – Deze sportieve sedan onderscheidt zich van de massa.

ZELFVERZEKERD DESIGN

Een uniek, stoer postuur

Het imposante, gespierde uiterlijk van de S60 Cross Country weerspiegelt zijn krachtige karakter. De geïntegreerde uitlaatpijpen verraden zijn donkere, sportieve kant, terwijl het ruime, lederen interieur met ergonomische sportstoelen pure luxe uitstraalt.

GEAVANCEERDE STUUREIGENSCHAPPEN

Op elk terrein

De ongeëvenaarde controle, verhoogde bodemvrijheid en robuuste constructie geven u het vertrouwen om grenzen te verleggen. Deze sportieve rijbeleving wordt versterkt door de variabele koppelregeling en Corner Traction Control. De nieuwe Cross Country-wielen en high profile banden bieden hierbij extra veiligheid en comfort.

LEDEREN SPORTSTOELEN

Sportief comfort

Een goede stoel zorgt ervoor dat u de weg aanvoelt. De lederen sportstoelen van de S60 Cross Country bieden zoveel ondersteuning dat u wel zou willen blijven rijden. Wanneer u bochten aansnijdt, wordt u stevig op uw plaats gehouden, wat u het gevoel geeft dat u alles onder controle hebt.

VOLLEDIGE CONTROLE

Snel schakelen

Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw S60 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

SENSUS

Communiceer met uw auto

Ons geavanceerde technologiesysteem weerspiegelt de Zweedse kijk op innovatie; het is minimalistisch, intuïtief en ontworpen voor optimaal gebruiksplezier.

FINANCIËLE PRODUCTEN

Bij Volvo doen we alles voor een optimale, veilige rijbeleving. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze financiële producten. Als geen ander zijn we in staat het verschil voor u te maken in finance, insurance en lease.

 

FINANCE          INSURANCE         LEASE

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33