Volvo Private Lease

Een slimme keuze is snel gemaakt.

VOLVO PRIVATE LEASE

DE V40 T2 NORDIC VOOR €369 PER MAAND

 
Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijd je al voor slechts 369 euro per maand in een Volvo V40 T2 Nordic. Een uiterst bescheiden bedrag voor een premium auto.

 

Volvo biedt daarnaast de V40 T2 Nordic aan voor het lage maandbedrag van 389 euro (48 maanden, 10.000 km/jaar). Het maakt Volvo Private Lease een aantrekkelijk alternatief voor particulieren, kleine zelfstandigen en wie met zijn privéauto ook zakelijk rijdt en daarvoor een vergoeding ontvangt. Een groot bedrag ineens uitgeven (of lenen) voor de aankoop van een nieuwe premium auto is niet nodig en de vaste kosten van verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Bovendien is Volvo Private Lease bijzonder flexibel, want je kunt zelf de looptijd van het leasecontract bepalen.

 

Zorgeloos rijden

Met Volvo Private Lease zijn alle zorgen en kosten van het bezit van een eigen auto van de baan en profiteert de rijder van de zekerheid en veiligheid die Volvo biedt. De V40 T2 Nordic heeft een complete uitrusting, met onder meer lichtmetalen wielen en het geavanceerde veiligheidssysteem City Safety, dat automatisch een noodstop kan uitvoeren bij snelheden tot 50 km/uur. In de Volvo V40 T2 Nordic+, waarvan het leasetarief 439 euro per maand bedraagt, is ook het connectiviteits- en navigatiesysteem Volvo Sensus met 5-inchscreen en Performance Audio standaard.

 

Keurmerk Private Lease

Volvo Private Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit is een onafhankelijk initiatief van diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Het Keurmerk Private Lease is een kwaliteitsnorm op basis van vijf zekerheden, samen te vatten in de termen ‘veilig, verantwoord en vertrouwd’. Consumenten die via Volvo Private Lease een private lease-contract afsluiten, weten dus zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en dat ze zorgeloos van hun nieuwe leaseauto kunnen genieten.

 

Alle informatie over Volvo Private Lease is te vinden op www.volvocars.nl/privatelease

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33