Volvo Concierge Service

Voor meer gemak


Volvo breidt het mobiele platform Volvo On Call uit met een range aan nieuwe concierge services. Volvo-rijders kunnen hun auto laten ophalen en terugbrengen voor tanken, schoonmaken of voor onderhoud. De service is als eerste in San Francisco beschikbaar. Daar kunnen driehonderd eigenaren van een Volvo S90 of een Volvo XC90 via een pilot-programma kennismaken met de nieuwe diensten.

 

‘Stel je voor dat je de auto in de ochtend parkeert bij het werk en dat die onderhoud heeft gehad, is schoongemaakt en getankt wanneer je weer huiswaarts gaat. Dit soort diensten willen we onze klanten aanbieden’, zegt Björn Annwall, Senior Vice President, Global Consumer Experience bij Volvo Car Group. ‘Ons onderzoek toont aan dat mensen veel tijd besteden aan deze kleine randzaken. We willen dat Volvo-rijders kostbare tijd aan iets waardevollers kunnen besteden.’

 

Digitale sleutel
De Volvo-rijders die aan de pilot deelnemen, maken gebruik van de concierge services via een speciale pilot app. Verzoeken komen binnen bij officiële Volvo-serviceverleners. Afhankelijk van de wensenlijst wordt de auto getankt, schoongemaakt of opgehaald voor een onderhoudsbeurt. De serviceverlener brengt de auto weer terug naar het ophaalpunt of naar een ander door de klant opgegeven afleverpunt.

 

De serviceverlener krijgt via een eenmalige digitale sleutel (locatie- en tijdsafhankelijk) toegang tot de auto. Wanneer de bestelde diensten zijn voltooid, gaat de Volvo op slot en vervalt de digitale sleutel. Volvo kan eenvoudig nieuwe diensten toevoegen aan het digitale Volvo On Call-platform en zal in de toekomst het aanbod uitbreiden.

Kan ik u helpen?
vraag stellen bel me terug of neem contact met ons op
info@niham.com 070 315 33 33
Bel me terug

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33

Vraag stellen

of neem contact met ons op

info@niham.com 070 315 33 33